Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Uza D.G. Întreprindere Individuală, CUI 41367633, intregistrată la Registrul Comerțului cu numărul F12/1072/2019 și sediul în Cluj-Napoca, Splaiul Independenței nr. 4 ap. 8 își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.
 

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.
 

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic


Uza D.G. Întreprindere Individuală garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul astromix.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fară acordul prealabil scris al acesteia.
 

Întregul conținut al site-ului astromix.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Uza D. G. Întreprindere Individuală și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fară acordul societății a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
 

Domeniul astromix.ro este deținut de către Uza Dan-George. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fară permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.
 

Produsele prezentate pe astromix.ro sunt produse și comercializare de Uza D. G. Întreprindere Individuală. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.